För att vara den som gillar musik av något slag, eller av alla slag, behöver du inte vara musikalisk. Här handlar det enbart om ett intresse av att lyssna på något som du verkligen tycker om. För en del är det svårt att finna det de gillar inom musik, då det ska vara något speciellt och att bredden på det de gillar inte är så vid. För andra är det bara att slå på radion och lyssna på vad som helst som bra avkoppling. På så sätt är det olika mellan olika människor när det gäller just musik.

När det handlar om musiker som skapar all den musik som du kan lyssna på är det också väldigt olika. En del kan spela mycket bra, medan andra bara gör det för skojs skull och det inte alls låter bra. Hur som helst är det bara en liten skara av alla musiker som når toppen och får spela på de stora scenerna och alla andra kommer att vara de som hela tiden kämpar för att få ut sitt material och bli en av de med chansen till det stora kontraktet.

Om allt detta och musik generellt sett kommer du att kunna läsa om på denna sida. Är du intresserad av musik kommer det förmodligen att vara något som du vill läsa, men även du som inte har ett så stort intresse kan få insikt i en bransch som du kanske inte känner till så mycket om. Välkommen till zzzzzz.se, hemsidan som passar alla!